Szauna Harmónia
Az Ön igényei szerint készítjük el szaunáját ...
Be szeretnénk mutatni néhány általunk készített infra és kombinált szauna fotóját és vidóját.
Használja ki az egyedi infraszaunagyártás előnyeit! Infraszaunáját, kombiszaunáját himalájai sótéglákkal tehetjük esztétikusabbá, és ezzel egészségének megőrzését is elősegítjük.
Antiaris faburkolat Csomómentes, szép megjelenés Halogénlámpás szauna előtető Vörösfenyő szerkezet

Beépített fényterápia Beépített fényterápia Beépített fényterápia Beépített fényterápia

<< Az oldal tetejére

A Szauna Harmónia által beszerelt PHILIPS VITAE lámpák jellemzői
Infrakabin fiziológiai hatásai
Az infravörös meleget az orvostudomány már évek óta széleskörűen alkalmazza, és korlátlanul elismeri. Már nagyszüleink is tudták, hogy az infravörös meleg elősegíti néhány betegség és testi panasz gyógyulását. A nap hősugárzásának megfelelő hosszú hullámú infravörös sugárzás jótékonyan és ártalmatlanul melegíti a bőr felső rétegeit. Az energia az élő szövet természetes hővezetésének köszönhetően továbbhalad a mélyebben fekvő rétegekbe, ahol a véráramlás viszi tovább magával és osztja el az egész szervezetben. Így fejti ki azután gyógyító és jótékony hatásait, melyeket az alábbiakban összegzünk.
Gyógyító izzadás
A rendszeres izzadás nagyon egészséges és fontos. A test, izzadás közben könnyedén szabadul meg a káros salak - és méreganyagoktól, mint a zsír, a koleszterin és a nehézfémek. Ez azt jelenti, hogy a test egészségesebbé és fiatalossá válik. A gyógyító izzadás a professzionális technikával felszerelt infrakabinjainkban már 35°C-on beindul, így a test kellemes melegben töltődhet fel energiával.
Szívtréning
Az infravörös sugarak egész testre kiterjedő alkalmazása passzív tréninget biztosít a szívkoszorúerek és a keringés számára, lendületbe hozza a vérkeringést, és több oxigént juttat a vérbe, ezzel csökkenti a szív – és érrendszeri panaszokat, valamint a szívinfarktus veszélyét.
Testsúly
A rendszeres használat hozzásegít az optimális testsúlymegőrzéséhez, és hasznos segítség lehet fogyókúrák során is, mivel segít megszabadulni a felesleges kilóktól.
Szépség és bőr
Az infravörös sugarak melege alaposan tisztítja a pórusokat, így a bőr újra szabadon fellélegezhet. A bőr puhább, rugalmasabb, fiatalosabb és szebb lesz, mely nagyobb magabiztosságot és kellemesebb közérzetet eredményez. Sok intézmény alkalmazza nagyon sikeresen az infravörös sugarak melegét a cellulitisz elleni harcban.
Erős immunrendszer
Amennyiben egészségesek vagyunk és erős az immunrendszerünk, kevesebbet leszünk betegek, mindig jól érezzük magunkat, életerősek vagyunk, élvezzük az élet örömeit és hosszabb ideig élünk. Ehhez segít hozzá a rendszeres infravörös kezelés, ami rég bevált természetes módszer.
A stressz leküzdése
Stresszel telt mindennapjaink feszültsége a gerinc melletti izomzatban halmozódik fel. A Szauna Harmónia által felszerelt infrakabinokban az optimálisan elhelyezett infrasugárzók célzottan ezen kétoldali izomkötegre irányulnak, mélyrehatóan ellazítják az izmokat és sokrétű előnyös élettani hatásuk van.
Fájdalmak
Az orvostudomány területén régóta sikeresen alkalmazzák az infravörös sugarakat fájdalmak és különféle testi bántalmak esetében. Ez az erek jobb vérkeringésének és az anyagcsere felgyorsulásának kösznhető. Az infravörös - mélymeleget a gyógyításban többek között a következő területeken alkalmazzák:
<< Az oldal tetejére
Copyright © 2004-2024 Szauna Harmónia| Minden jog fenntartva ®| Design: GreenPages
ism.html finn_own.html finn_usage.html infra.html video.html arlista.html elerhet.html index.html